Gospodărie afectată de un incendiu produs în Ocnele Mari – Pompierii s-au deplasat 2 km pe jos

0

Duminică, 12 martie 2017, la ora 19.31, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din Ocnele Mari.

Până la stingerea incendiului, a ars acoperişul şi tavanul unei case, construite din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de circa 30 mp, suprastructura unui adăpost de animale, construită din lemn cu învelitoare tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 40 mp, un adăpost de păsări, construit din lemn, pe o suprafaţă de circa 10 mp, mobilierul din interiorul casei, aproximativ 2 tone de furaje şi aproximativ 10 metri de gard.

Din cauza drumului impracticabil, deplasarea pompierilor pe ultimii 2 km s-a efectuat pe jos, iar incendiul a fost stins cu ajutorul mijloacelor de primă intervenţie şi prin îndepărtarea materialelor combustibile din zonele de ardere. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, se pare a fi utilizarea focului fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here