Corpuri de iluminat minimaliste: Află care sunt cele mai populare!

0

Stilul de design minimalist are ca motto „Less is More”, adică se bazează pe simplitate şi raţionalitate în ceea ce priveşte piesele de mobilier, obiectele decorative şi orice alte accesorii pe care le găseşti în locuinţă.

Aceasta a devenit foarte popular în ultimul timp, pentru că oferă oricărei încăperi impresia de spaţiu aerisit şi ordonat. Se caracterizează prin linii drepte şi forme geometrice curate, simple, iar culorile folosite se încadrează, de obicei, într-o singură paleta cromatică. Este ideal pentru spaţiile restrânse, dar şi pentru cele de dimensiuni mai generoase. Un aspect care trebuie luat în considerare atunci te gândeşti să îţi decorezi casa astfel este iluminatul interior. Corpurile trebuie să fie în acelaşi stil, pentru a completa perfect imaginea!

Descoperă care sunt corpurile de iluminat care se potrivesc decorului minimalist 

  1. Aplice

Acestea pot fi montate foarte uşor şi datorită design-ului simplu pe care îl au, se potrivesc de minune în orice cameră! Pentru un plus de stil, poţi alege un model de culoare albă, cu linii fine aurii pe margine. Dacă eşti în căutarea unui astfel de produs, trebuie să ştii că în online găsești aplice led la preţuri foarte avantajoase! În plus, beneficiile corpurilor de iluminat cu led sunt numeroase, iar printre ele se regăsesc: economia la factura de curent electric, durata de viaţa mult mai îndelungată şi raportul foarte bun calitate-preţ. De asemenea, formă geometrică a aplicelor se pliază perfect pe cele specifice stilului minimalist.

2. Spot-uri

Spoturile cu led nu numai că întregesc perfect decorul minimalist, dar pot fi folosite atât că sursa de lumină principală, cât şi secundară. Acestea pot fi montate atât în bucătărie, sufragerie sau holuri, cât şi în baie. Descoperă modelele disponibile pe https://www.ledel.ro/lampi-led/  şi alege-le pe cele care sunt pe gustul tău! În plus, pe acestea le poţi folosi şi că lumina de accentuare dacă îţi doreşti să pui în valoare anumite obiecte decorative sau zone ale unei încăperi. Ai posibilitatea de a alege direcţia în care vor fi orientate (şi în funcţie de montaj, o poţi schimba de-a lungul timpului), astfel încât eficienta lor îţi va satisface, cu siguranţă, nevoile!

3. Pendule

Aceste corpuri de iluminat pot fi considerate obiecte decorative de sine stătătoare, care au şi o funcţie practică. Prezenţa lor este discretă, dar de efect şi se potrivesc mai ales în bucătărie sau în living. De exemplu, dacă în prima încăpere ai o masă deosebită pe care vrei să o evidenţiezi ori mobila este aşezată într-o formă de tip insulă, poţi instala unul, două sau chiar trei pendule care vor lumina suficient şi care vor crea o atmosferă plăcută. În sufragerie, te poţi bucura de o ambiență specială dacă aprinzi doar aceste corpuri de iluminat, prin intermediul cărora poţi contura design-ul interior dorit!

Dacă îţi place ca în jurul tău să fie ordine şi îţi doreşti un spaţiu cât mai aerisit, stilul minimalist este pentru tine! Acordă atenţia necesară detaliilor pentru a obţine efectul pe care l-ai visat!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here