Prefectul de Vâlcea, Marin Florian: Se spune că fiecare dintre noi e bine, ca în timpul vieții, să plantăm cel puțin un pom!

0

Marți, 20 noiembrie 2018, răspunzând invitației directorului general al Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, prefectul județului Vâlcea, Marin Florian, a participat la Horezu, pe platoul de lângă „Trei stejari”, la o activitate dedicată Centenarului Marii Uniri, constând în plantarea a 100 de stejari, în cinstea marelui eveniment naţional.

Alături de 100 de copii și adolescenți, la acțiune au fost prezenți şi au plantat câte un puiet de stejar, ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, prefectul de Vâlcea, Marin Florian, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu și subprefectul județului Vâlcea, Aurora Gherghina.

În mod simbolic, fiecare dintre cei prezenți au primit câte un Certificat de adopție, care conferă calitatea de părinte adoptiv al stejarului plantat și oferă coordonatele GPS ale pomului respectiv.

Mulțumit de modul în care s-a desfășurat evenimentul, prefectul Marin Florian a adresat felicitări directorului general al Romsilva, Gheorghe Mihăilescu ca și primarului orașului Horezu, Nicolae Sărdărescu, pentru o “extrem de reușită manifestare de suflet“.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here