Festivalul Arta Craiova 2019

0

„Festivalul Arta Craiova” – 30 de ani de libertate culturală. Eveniment unic derulat timp de trei zile în Centrul Vechi al Craiovei: 4-6 octombrie 2019

Festivalul tinerilor artiști din Craiova generează o nouă imagine culturii locale. Festivalul Arta Craiova prezintă forța creatoare a celor care prin puterea artei lor reușesc să acopere toate genurile: paradă muzicală, concerte live, proiecții de film, pictură live, expoziții de pictură, dans, literatură, stand-up, spectacole și ateliere de teatru, instalație grafică, ședințe foto interactive, vernisaj picturi murale, simpozion de analiză culturală, atelier de pictură pentru copii, tur cultural-istoric și mult divertisment.

Invitați speciali ai evenimentului:

  • Cristi Minculescu & Valter & Boro – concert
  • Ana Maria Calița – stand up: povești picante

Iubitorii de artă sunt invitați să participe la un eveniment unic care va oferi Craiovei și craiovenilor șansa să cunoască ce s-a întâmplat cu arta și creatorii ei în cei 30 de ani de libertate, concentrat în 3 zile de evenimente culturale.

Într-o manieră elegantă, eminența și forța creatoare socială pe care cultura o generează atunci când toate artele vor fi prezente în Centrul Istoric al Craiovei, va întări poziția orașului pe harta culturală a României.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here