Diana Șoșoacă – vizită de documentare în judeţul Vâlcea

0

Senatoarea Diana Șoșoacă, împreună cu soţul său, Silvestru, au făcut o vizită de documentare cu privire la posibilităţile de relansare economică a judeţului Vâlcea.

În cadrul evenimentului, cunoscutul întreprinzător Nicolae Pătru a prezentat o scurtă informare a situaţiei actuale şi a posibilităţilor de dezvoltare pe termen mediu şi de perspectivă.

S-a ajuns la concluzia că, toate guvernările de până acum, au livrat populaţiei judeţului numai promisiuni, nesusţinute de nici o acţiune concretă. În aceste condiţii, singura soluţie este să se acţioneze pe cont propriu. Având în vedere că, prin implicarea echipei coordonată de Nicolae Pătru, s-a refăcut sistemul de irigaţii pe cca 5.000 ha, s-a stabilit că sunt necesare şi eficiente investiţii în producţia agricolă.

La întâlnire au participat întreprinzători din domeniu:

  • Adrian Marinoiu, fost director comercial al Oltchim, cel care a reabilitat şi modernizat Fabrica de Conserve din Râureni.
  • George Truşcă, tânăr întreprinzător şi administrator al unei plantaţii de cca 45 ha de cultură de catină, în localitatea Ioneşti.
  • Victor Merisescu, tânăr absolvent de agronomie, din Lăcusteni, unde, pe timpuri, era grădina de legume a județului Vâlcea.
  • George Hodorogea, avocat şi întreprinzător în activităţi de procesare.
  • Mihai Christian, specialist în culturi de plante exotice (cacao, vanilie) şi profesionist în eficientizarea afacerilor.

Avem promisiunea că acest gen de întâlniri, va deveni un obicei şi sperăm să ni se alăture câți mai mulţi dornici de activităţi creatoare de locuri de muncă şi produse necesare bunăstării locuitorilor județului nostru” – a precizat Nicolae Pătru.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here