Diana Şoşoacă: Să punem în mișcare agricultura, să repornim fabricile de îngrășăminte chimice!

0

Bine că l-ați băgat pe Ion Nicolaie la închisoare, în loc să îl puneți să execute pedeapsa la locul de muncă, unde pe lângă susținerea sectorului agricol, prin producerea de îngrășăminte pentru sol, putea asigura coșul zilnic pentru aproape 5000 de familii. E singurul român care a demonstrat că este capabil să organizeze acest domeniu. A deranjat însă interesele unora care nu vor să ieșim din starea de consumatori și să facem pașii necesari pentru a deveni și noi la rândul nostru, producători.

De ce nu-l scoatem pe Nelu Iordache, și la fel, să-l punem să execute restul de pedeapsă la continuarea construcției Canalului Dunăre – București. Știați că Nelu Iordache a fost șef de promoție la absolvirea Facultății de Fizică Atomică? (la stat, nu la privat). Nu i-am cunoscut personal pe cei doi, nu mă erijez în avocatul lor, și nici nu este nevoie să-i reprezinte cineva. Pe ei îi definesc faptele, realizările, și ceea ce este cel mai important, îi simt infinit mai utili țării, producând, decât lâncezind în pușcării.

Am crezut și noi că dacă aducem un neamț la conducerea țării, demarăm România educată, tehnologică… Și cu ce ne-am ales? Cu o clasă politică conducătoare, care condamnă românii la foame, la frig, la stres, la poluare și la anihilarea oricărui drept elementar.

  • Unde este digitalizarea promisă?
  • Unde este tineretul educat?
  • Unde sunt investițiile în spitalele promise?
  • Unde este echilibrul între pensii? Cei care au muncit și industrializat România primesc pensii de mizerie, iar cei care au complotat pentru confiscarea țării, primesc atât de mulți bani, încât fac eforturi mari ca să îi cheltuiască și tot nu reușesc. Arătați-ne un domeniu care funcționează!

Stimați politicieni, reorganizați administrația care funcționează haotic, astfel vor fi bani suficienți să mărim pensiile la un nivel decent de trai. Fiți minți luminate și redați puterea Țării ca români, altfel continuați batjocorirea poporului nostru și veți rămâne în istorie. Vreți să aibă românii la iarnă ce mânca și căldură în case? Puneți oameni competenți în ministerele de resort.

Avem zone în România care pot aduce cantități importante de gaze. Avem (încă!) și societățile specializate și specialiștii necesari în foraje de mare adâncime, dar cine să-i întrebe de vorbă? Scoateți energia și resursele din subsolul țării de sub tutela unor firme străine!

Dacă nu sunteți în stare, dați-vă la o parte și să vină la comandă specialişti și patrioți adevărați!

Diana Şoşoacă
Senator

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here