Acasă Etichete Studii despre bere

Etichetă: studii despre bere

Căpșunile, roșiile și berea fără alcool, contribuie la hidratarea organismului

„Apa este cea mai bună soluție pentru a rămâne hidratat, însă și alte băuturi și alimente pot contribui la rehidratarea corpului. Sucurile de fructe...

Adoptați un stil de viață sănătos pentru prevenirea bolilor cardiovasculare

La nivel global bolile cardiovasculare (BCV) reprezintă principala cauză de deces. Estimativ 17,9 milioane de oameni au decedat din cauza bolilor cardiovasculare doar în...

Nutrienți care contribuie la ameliorarea simptomelor menopauzei

Menopauza este un proces natural ce poate începe între vârsta de 45 și 55 de ani și se declanșează în momentul în care menstruația...

Surse naturale de vitamina C, antioxidanți și fibre pentru un sistem...

Sistemul imunitar este prima linie de apărare a organismului nostru împotriva germenilor, virușilor, infecțiilor și a altor agenți patogeni prezenți în mediul înconjurător. Deși...

Concluzii ale Simpozionului „Beer and Health” de la Bruxelles

Cea de-a noua ediție a simpozionului european „Beer and Health” desfășurată recent la Bruxelles a reconfirmat faptul că un consum moderat de bere poate...

5 surse accesibile de potasiu – un mineral care menține inima...

5 surse accesibile de potasiu ce pot fi incluse în alimentația zilnică: avocado, pepene roșu, spanac, suc de portocale și bere consumată moderat Potasiul este un...

Surse de antioxidanți care te pregătesc pentru vară: căpșune, cireșe, morcovi...

Vitaminele, mineralele și nutrienții din fructele și legumele de sezon reprezintă un combustibil extrem de necesar organismului. Menținerea unei alimentații echilibrate, din care să...

Studiile arată că un consum moderat de bere poate contribui la...

Menținerea greutății optime în cazul persoanelor care au trecut printr-un proces de pierdere a greutății se dovedește de cele mai multe ori o provocare...

Hidratarea în perioada iernii, la fel de importantă ca pe timpul...

Hidratarea organismului pe timpul iernii este la fel de importantă precum este și pe timp de vară. Există preconcepția că deshidratarea organismului este un...

Berea are un pronunțat rol de liant social: consumată moderat,...

Interacțiunea socială reprezintă un aspect extrem de important pentru stabilirea echilibrului nostru psihic și relațional. Berea, o băutură  obținută exclusiv din cereale, hamei și...

CELE MAI POPULARE

IMPACT