Vâlcea: Gorjeni din Mătăsari morți într-un tragic accident rutier produs la Slătioara

2

Sâmbătă, 10 august 2019, în jurul orei 8.30, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe raza localității Slătioara, din direcția Târgu Jiu spre Horezu, s-a angajat într-o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu alt autoturism care circula din sens opus.

La locul accidentului pompierii militari au acționat cu 2 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. Serviciul de Ambulanță Județean Vâlcea a intervenit cu 2 echipaje.

Două persoane, soț și soție, încarcerate în Dacie, și-au pierdut viața. Unei femei, pasageră și ea în același autoturism, rănită grav, i s-au aplicat măsuri de resuscitare fără rezultate, în cele din urmă aceasta fiind declarată moartă. Toate cele trei victime sunt din comuna Mătăsari, județul Gorj.

În cel de-al doilea autoturism, care circula regulamentar, se aflau un bărbat și o femeie din Horezu. Bărbatul, cu excoriații la membre, a refuzat transportul la spital. Femeia, cu o contuzie toracică, a fost transportată la Spitalul Orășenesc Horezu.

2 COMENTARII

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here