Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de AJOFM Vâlcea în data de 7 aprilie 2017

0
imagini - ARHIVĂ

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea și Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților Râmnicu Vâlcea organizează în data de 7 aprilie 2017, începând cu ora 9.00, BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulților din Râmnicu Vâlcea, strada Calea lui Traian, nr. 98. Angajatorii din judeţul Vâlcea care doresc să participe la acest eveniment trebuie să depună ofertele de locuri de muncă vacante la sediul ALOFM Râmnicu Vâlcea, strada Dacia, nr. 8, etajul III.

Până la data de 27.03.2016 orele 09:00, şi-au anunţat prezenţa la Bursă, 41 de angajatori (73 agenți economici au fost contactați) care oferă 352 locuri de muncă, în diverse ocupaţii/meserii în domenii de activitate precum: industria textilă şi pielărie, construcţii, servicii, alimentaţie publică, turism. La acestea se mai adaugă oferta de 1209 locuri de muncă vacante în Uniunea Europeană prin reţeaua EURES.

De asemenea, informăm persoanele care locuiesc în altă localitate decât Râmnicu Vâlcea şi care nu pot face deplasarea la locaţia de desfăşurare a bursei că AJOFM Vâlcea amenajează puncte de informare cu privire la BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCA ce va avea loc la data enunţată mai sus, în cadrul Agenţiilor Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Drăgăşani şi Horezu, precum şi la Punctul de Lucru Berbeşti.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul AJOFM din Râmnicu Vâlcea, strada Dacia, nr. 8, et. II – III, sau la telefon 0250 735608.

Ion Marius NAFLIU
DIRECTOR EXECUTIV
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here