Ședință pe tema gestionării deșeurilor menajere în unitățile administrativ-teritoriale, la Prefectura Vâlcea

0

Marți, 22 mai 2017, Florian Marin, prefectul județului Vâlcea, a convocat la sediul Instituției Prefectului – Județul Vâlcea, o ședință având ca temă gestionarea deșeurilor menajere în unitățile administrativ-teritoriale din județul Vâlcea.

La această ședință au participat: Aurora Gherghina, subprefect al județului Vâlcea, Eusebiu Vețeleanu, viceprimar al Râmnicului Vâlcea, Gheorghe Melente, primar al localității Drăgoești, Ion Bociog, primar al localității Măldărești, reprezentanți ai societăților de salubrizare ce activează la nivelul județului Vâlcea, precum și factori implicați în activitatea de salubrizare.

Au fost discutate probleme juridice existente între unitățile administrativ teritoriale și societățile de salubrizare, privind gestionarea deșeurilor menajere, dar și situația actuală a depozitului de deșeuri din comuna Măldărești.

În urma discuțiilor, s-a stabilit ca în perioada următoare, toți factorii implicați, să prezinte potrivit competențelor legale, propuneri și soluții de rezolvare a situației existente, referitoare la gestionarea deșeurilor din cadrul localităților, dar și pentru rezolvarea situației depozitului de deșeuri din comuna Măldărești.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here