Vodafone România oferă clienților bilete la preț redus și invitații cadou la concertul Kings of Leon

0
  • Clienții Vodafone România pot achiziționa bilete cu 20% discount în peste 100 de magazine ale operatorului din toată țara
  • Utilizatorii MyVodafone au șansa de a câștiga zilnic invitații în cadrul concursului din aplicație

Cu ocazia aniversării a 20 de ani, Vodafone România oferă clienților bilete la preț redus și invitații cadou la concertul Kings of Leon, care va avea loc în data de 17 iunie, pe Arena Națională din București. Aflată pentru prima dată în România, formația va susține un concert extraordinar în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album, intitulat „Walls”. În deschiderea celui mai mare concert al verii din București, va cânta Laura Pergolizzi, cunoscută drept LP, compozitoare şi interpretă pop-rock.

Clienții Vodafone România pot achiziționa bilete cu 20% discount, indiferent de categorie, în peste 100 de magazine ale operatorului din toată țara. Harta magazinelor Vodafone este disponibilă pe www.vodafone.ro/kingsofleon. Mai mult, utilizatorii MyVodafone au șansa de a câștiga zilnic invitații în cadrul concursului organizat în aplicație și de a ajunge la cel mai mare concert al verii. Orice utilizator care realizează plata unei facturi, o reîncărcare sau o activare de extraopțiune este eligibil pentru a câștiga una dintre cele 200 de invitații duble pentru concertul Kings of Leon.

Cu ajutorul aplicației MyVodafone, utilizatorii pot verifica beneficiile disponibile, pot realiza plata facturii, precum și reîncărcarea cartelei și activarea extraopțiunilor. Pe lângă toate aceste facilități, aplicația oferă detalii despre istoricul convorbirilor, al SMS-urilor și al traficului de internet consumat, pentru orice perioadă aleasă de utilizator. MyVodafone oferă utilizatorilor și posibilitatea de utilizare a unui serviciu dedicat de chat direct cu un operator Vodafone.

În cei 14 ani de carieră, cei patru membri ai trupei au un repertoriu de șapte albume vândute în milioane de exemplare în întreaga lume. Totodată, Kings of Leon are în palmares două premii Grammy pentru piesele „Sex on Fire” și pentru „Use Somebody”. De cealaltă parte, LP a devenit cunoscută la nivel mondial datorită piesei „Lost on you” lansată în 2016, precum și datorită melodiilor compuse pentru Rihanna, Christina Aguilera și Cher.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 26 de țări, 48 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 31 martie 2017, Vodafone Group avea 515,7 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 17,9 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here