Misiuni de ordine publică executate de jandarmii olteni

0

În luna iunie 2017, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au acţionat pe raza judeţului Olt pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Jandarmii olteni au participat la menţinerea ordinii publice prin organizarea împreună cu Poliţia a peste 900 patrule mixte, executarea a peste 200 misiuni de patrulare cu efective de jandarmi, atât în mediul urban cât şi în mediul rural.

Efectivele inspectoratului au executat 36 misiuni de asigurare a ordinii publice (la manifestări de protest, la manifestări culturale) şi au executat 22 misiuni în cooperare cu alte instituţii (Direcţia Silvică Olt, executori judecătorești, I.P.J. Olt).

Pe timpul misiunilor de ordine publică executate în luna iunie 2017, jandarmii olteni au aplicat 157  sancţiuni contravenţionale (34 avertismente şi 123 amenzi). Valoarea amenzilor este în cuantum de 45 450 lei.

De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 47 infracţiuni, dintre care 11 în misiuni proprii şi 36 în cooperare cu Poliţia, cu 53 de autori identificaţi.

*   *   *

Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here