Rezultate alegeri locale parțiale, 5 noiembrie: Candidații PSD au câștigat alegerile în comuna Telești, județul Gorj și în comuna Vlădești, județul Vâlcea

0

Candidatul PSD Gorj, Ion Mischie, a câştigat alegerile parţiale organizate pentru funcţia de primar al comunei Teleşti, cu un procent de 62% din totalul voturilor exprimate – conform declarațiilor social-democraţilor.

“Este un rezultat bun, așteptăm rezultatul oficial pe procesele verbale. S-a votat pentru continuitate și dezvoltarea comunei. Le mulțumim cetățenilor pentru votul de încredere și felicităm echipa locală de campanie și echipa județeană de campanie, care au dat dovadă de unitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, Anca Bordușanu.

Candidatul PSD Vâlcea, Adrian Cosac, la alegerile pentru funcţia de primar al comunei Vlădeşti, a fost ales cu peste 70% din voturi. ” Îl felicit pe Adrian, vreau să le mulţumesc cetăţenilor din Vlădeşti pentru încrederea cu care au investit în PSD şi pentru încrederea pe care o investesc în Adrian Cosac, care a fost candidatul nostru şi care este de azi primar al localităţii”, a declarat preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.

 

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here