Râmnicu Vâlcea: Mărțișoare la Teatrul Anton Pann

0

Pentru această lună Teatru Anton Pann a pregătit o serie de spectacole care sa ajungă la sufletele dumneavoastră.

Până la premiera din 17 martie, când este programat un spectacol foarte bun, de top, pe care-l așteptăm cu sufletul la gură, “Fata din Mașinărie” de Stef Smith, Teatrul Anton Pann vă invită ca de obicei sa vedeți spectacolele de la sediul teatrului programate la sfârșitul săptămânii, în ziua de sâmbătă.

Începând cu ora 11.30, ca de obicei cei mici sunt așteptați să vadă spectacolele dedicate lor și nu numai. Trupa de păpușari compusă din Viorica Stamate, Mioara Dospina, Felicia Ștefan, Marinela Tătaru și Cristi Bulagea, a pregătit pentru această sâmbătă de 3 martie două spectacole pentru cei mici.

De la ora 11.30, în Sala Mare, cei mici pot vedea o altă interpretare a cunoscutei povești scrisă de Frații Grimm- Scufița Roșie. Este vorba de cea mai recentă piesă de teatru pentru copii a Teatrului Anton Pann care se numește „Să ne jucăm de a Scufița Rosie”. Scufița, trimisă de către mama sa, să-i ducă de mâncare bunicii, neluând în considerare sfaturile primite, cum să nu vorbească cu străinii și să nu o apuce noaptea în pădure, chiar se întâlnește cu Lupul. Da, dar după cum o să vedeți cei doi se împrietenesc, iar lupul în această poveste nu este rău.

De la ora 18.00, un spectacol care, și acum după foarte mulți ani de la premieră se bucură de un succes imens, va fi prezentat în fața copiilor de la River Plaza Mall. Este vorba de frumoasa poveste “Punguța cu doi bani” după Ion Creangă. Spectacolul are umor, savoare, haz, culoare, ingrediente de care se pot amuza atât cei mici cât si cei mari. Oare, cine nu știe cum striga cocoșul “Cucurigu, boieri mari, dați punguța cu doi bani!”

De la ora 19.00, în Sala Studio, “TNT”, spectacolul de improvizaţie exploziv realizat de Mihaela Sârbu va readuce zâmbetul pe buzele tuturor celor prezenți în sală. “TNT” este un spectacol care de fiecare dată este altfel. Actorii distribuiţi în acest spectacol sunt: Mădălina Ciotea, Reka Szasz, Tavi Costin, Andrei Cătălin, Vladimir Purdel şi Alexandru Beteringhe. Fiind un spectacol interactiv, alături de ei puteți improviza și dumneavoastră.

Așadar, haideți să începem luna martie bucurându-ne sufletele cu ceva frumos de care să ne amintim mereu. Așa cum mai spunem, lucrurile de suflet, o carte bună, un spectacol bun, un film bun, un concert bun, samd, sunt  lucruri care trăiesc veșnic în sufletele noastre și care de fiecare dată o să ne amintim cu plăcere peste ani.

Daniela Ștefănescu

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here