SLATINA: Finanţări nerambursabile din fonduri publice pentru activităţi nonprofit de interes general

0

Primăria municipiului Slatina și Consiliul Local Slatina anunță deschiderea sesiunii de participare pentru depunerea de proiecte în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

Proiectele pot fi depuse de către persoane fizice și juridice fără scop patrimonial, asociații și fundații, în următoarele domenii: cultură, sport, educație, culte religioase, învățământ, sănătate etc.

Programele și proiectele trebuie să fie de interes public local și să promoveze/adauge identitate imaginii municipiului Slatina.

Ultima zi pentru depunerea proiectelor: 11 mai 2016, orele 14.00, la registratura Primăriei municipiului Slatina. Informații suplimentare în acest sens, inclusiv regulamentul de participare, pot fi aflate pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, secțiunea ”Informații de interes public” (”Regimul finanțărilor nerambursabile”).

Suma aprobată și prevăzută în bugetul autohton pe acest an pentru finanțarea nerambursabilă a activităţilor nonprofit de interes public local este de 1.000.000 de lei.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here