Meci de handbal demonstrativ la Râmnicu Vâlcea: OLTCHIM – RULMENTUL BRAȘOV

0

Meciul demonstrativ organizat de Asociația Fair Play Vâlcea sub genericul „Retragerea unei campioane: Simona Gogârlă” se desfășoară duminică, 20 mai 2018, ora 15.00, în Sala Sporturilor Traian.

Fondurile strânse din vânzarea biletelor pentru meciul Oltchim – Rulmentul Brașov se vor duce către un caz social, respectiv pentru tratamentul lui Ayan Mihail, copil care la vârsta de 2 luni a fost diagnosticat cu Amiotrofie Musculară Spinală de tip 1, boala numărul 1 din lume în ceea ce privește moartea prin stop respirator.

Singurul medicament care ajută la tratarea acestei boli costă 750.000 de dolari doar în primul an. Pentru că Amiotrofia Musculară Spinală nu afectează doar partea locomotorie ci provoacă și scolioză, micuțul va avea nevoie și de alte resurse, precum saltele, perne și echipamente speciale.

Biletele la meciul demonstrativ „Retragerea unei campioane: Simona Gogârlă” costă 10 lei și pot fi achiziționate direct de la organizatori, respectiv Asociația Fair Play Vâlcea, prin Dragoș Muscalu, disponibil la numărul de telefon 0746.751.303.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here