Oprea Alexandru, subofițer în cadrul ISU Vâlcea, pe podium la Competiția organizată la Complexul Turistic de Nataţie din Tâgoviște

0

Inspectoratul pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea a ocupat locul III la înot. Competiția organizată de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, care s-a desfășurat în perioada 4 – 5 iulie 2018, la Târgoviște la Complexul Turistic de Nataţie. Aici, 80 de cadre ale MAI au obținut cele mai bune rezultate, competiția reunind cei mai buni angajați din structurile ministerului.

Ocupantul locului III este Oprea Alexandru la proba de înot 50 metri liber, categoria de vârstă sub 35 de ani bărbați, încadrat pe postul de subofițer în structurile de intervenție ale ISU Vâlcea. Această reușită se adaugă altor rezultate obținute în cadrul Competiției Naționale de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Calificat locul I (la proba acordare prim ajutor calificat) obținut de echipa ISU Vâlcea în județul Gorj.

Organizarea acestor competiții urmăreşte angrenarea lucrătorilor din MAI în practicarea disciplinelor sportive cu o mare influenţă în dezvoltarea calităţilor motrice de bază, și în creşterea capacităţii de efort a organismului.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here