TOP 5 electronice şi electrocasnice ale omului modern

0

Atunci când achiziţionezi ceva nou pentru casă sau pentru tine, cauţi să fie cât mai în pas cu ultimele tendinţe şi modele? Iubeşti gadget-urile şi eşti pasionat de tot ceea ce apare nou pe piaţă? Dacă răspunsul la aceste două întrebări este unul afirmativ, atunci faci şi tu parte din categoria oamenilor moderni, care aprobă faptul că tehnologia nu ar putea supravieţui fără oameni şi invers. Dacă adopţi un stil de viaţă modern, cu siguranţă lucrurile pe care le ai la îndemână sunt menite să îţi facă viaţa mult mai uşoară. Există atât de multe electronice, electrocasnice şi gadget-uri pe piaţă, însă nu toate sunt iubite de omul modern, care caută atât utilitate şi versatilitate, cât şi inteligență artificială, în aproape orice!

Iată un TOP al celor mai îndrăgite invenţii din ultimii ani, care nu trebuie să îţi lipsească din locuinţă şi care te pot inspira pentru următoarele achiziţii:

  1. Gadget-urile Google Home

Acesta este, practic, un asistent pentru tine şi casa ta, care poate fi controlat vocal, cu comenzi prin care poţi da drumul la muzică, poţi aprinde lumina şi poţi folosi alte gadget-uri conectate, prin el. Acesta are şi o funcţie prin care utilizatorii îşi pot planifica ziua, Google va înregistra evenimentele şi le va putea spune detalii legate de vreme, de programul stabilit, întâlniri importante, liste de cumpărături, etc. Este un dispozitiv de neratat anul acesta, făcând furori pe piaţă.

  1. Electrocasnice deştepte

Îţi place să găteşti? Cât de minunat este să ai o bucătărie smart, în care să nu depui niciun efort în pregătirea unui mic dejun satisfăcător, decât să apeşi pe câteva butoane? Da, bunicii tăi ar fi total împotrivă, dar în ziua de astăzi, chiar şi cele 10 minute pe care le poţi câştiga de dimineaţă, înainte să intri în rutina zilnică, sunt foarte preţioase. Achiziţionează roboţi de bucătărie şi electrocasnice inteligente, care pot face o mare parte din treabă, în locul tău. Cuptoarele de ultimă generaţie îţi pot oferi o experienţă a gătitului exact ca în bucătăriile performante, unde au acces numai marii bucătari chefi. Cum ar fi să te simţi şi tu la fel atunci când îţi doreşti să prepari ceva, în sufletul casei tale? Atunci folosește un cuptor încorporabil de ultimă generaţie, care va deveni o piesă de rezistenţă în bucătărie!

  1. Un smartphone de care nu te poţi lipsi

Da, un smartphone parcă a devenit ceva indispensabil, fără de care nu te poţi descurca, oriunde ai merge. Dar dacă ar fi vorba doar de descurcat, adică de dat un telefon şi un mesaj la depărtare, ar fi mult mai simplu. Astăzi, însă, telefoanele smart oferă experienţe inedite, având puţin până să ajungă la performanţa unui aparat de fotografiat profesional, cu care poţi să scoţi nişte poze excepţionale. Se crede cu tărie într-un viitor în care aparatele foto nu mai există, iar smartphone-urile înlocuiesc o mare parte din electronice. Aşa că, fie că eşti pasionat de foto şi vrei să captezi mereu cele mai tari momente cu o calitate superioară, fie că îţi place să poţi accesa orice fel de aplicaţie într-un timp foarte scurt, cu siguranţă eşti tentat de cele mai noi modele isteţe. Intră pe site şi vezi oferta de ultimă generaţie de telefoane mobile şi alege-l pe acela cu cele mai interesante calităţi.

  1. Căştile inteligente

Nu, nu este vorba doar despre o pereche de căşti normale, însă cu un nivel al sunetului mult mai calitativ. Sunt prezente pe piaţă o pereche de căşti care anulează parţial sau în totalitate sunetele externe. Cum ar fi să asculţi muzică în căşti, pe stradă, iar atunci când te întâlneşti cu o persoană să poţi opri complet sunetele maşinilor din trafic şi să auzi numai muzica şi vocea persoanei din faţa ta sau, numai muzică, fără să îi auzi ei voce? Sună foarte Science Fiction? Nu este! Aceste căşti le poţi găsi la un preţ mai mult sau mai puţin accesibil, nefiind atât de populare.

  1. Aspiratorul PowerBot

Având o putere foarte mare de absorbţie şi un ”simț” foarte ascuţit, acest aspirator poate să îndepărteze praful din cele mai groase ţesături. Cu ajutorul telefonului mobil, poţi crea trasee de curăţenie pe care el să le poată reproduce mai apoi, fără ajutorul tău. Practic, este un aspirator care îşi face singur treaba, în timp ce tu stai pe canapea şi te uiţi la TV. Are şi o cameră digitală integrată, care creează o hartă completă a casei tale, în caz că te apuci de curăţenia generală, şi nu doar de hol sau bucătărie. Acesta are opţiuni de curăţare diferite, atât pentru parchet cât şi pentru covor.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai inteligente dispozitive apărute pe piaţă, până acum şi care îţi pot face viaţa mai uşoară, într-un mod consistent. Investeşte puţin câte puţin în tehnologia care îţi poate aduce beneficii pe termen cât mai lung.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here