Iulia Curea: Este momentul revanșei

0

Iulia Curea, căpitanul handbalistelor de la CSM București dă semnalul de luptă pentru meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea, echipa care le-a administrat ”tigroaicelor” singura înfrângere din acest sezon, în Supercupa României

Marți, 9 octombrie 2018, ora 17.30,  Sala Polivalentă, mare meci mare! Campioanele de la CSM București joacă în Liga Florilor cu SCM Râmnicu Vâlcea, câștigătoarele Supercupei României – victorie obținută de fetele lui Florentin Pera în primul meci al sezonului, 33-31.

”Este momentul revanșei”, susțin, la unison, handbalistele echipei din Capitală, care revin în competiția internă după succesul din prima confruntare a Ligii Campionilor, cu Ferencvaros, 36-31.

După patru meciuri în campionat, CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea sunt neînvinse, au 12 puncte, și se clasează pe locurile 2 și 3, în spatele celor de la Măgura Cisnădie (13 puncte după 5 jocuri).

”Este un meci foarte greu, suntem conștiente de asta. Vâlcea este o echipă puternică și, mai mult decât atât, este singura care ne-a învins în acest debut de sezon, în Supercupa României. Pentru noi este momentul revanșei și ne dorim extrem de mult să câștigăm. Este important atât pentru lupta în vârful clasamentului, cât și pentru moralul nostru. Îi așteptăm pe toți suporterii să ne încurajeze și să fie alături de noi” – Iulia Curea, căpitan CSM București.

”Va fi un meci intens, Vâlcea este o echipă foarte bună. Va trebui să jucăm la cel mai înalt nivel și să nu cedăm inițiativa nici un moment. Avem de luat o revanșă, ne dorim mult să câștigăm acest meci și să facem uitată înfrângerea din jocul din Supercupă” – Magnus Johansson, antrenor CSM București.

”Eu încă resimt înfrângerea din meciul din Supercupă. Sunt obișnuit să câștig, iar acel meci pierdut nu mi-a picat bine deloc. Am avut parte de un început mai greoi, dar ușor, ușor lucrurile se remediază. Avem un moral foarte bun după succesul din Liga Campionilor, știm că ne așteaptă un meci greu, sunt multe orgolii și rivalități la mijloc, dar jucăm acasă și nu ne gândim decât la victorie.  Cunoaștem foarte bine echipa din Vâlcea, am învățat ce aveam de învățat după jocul din Supercupă”  – Nicolae Luca, team-manager handbal CSM București.

Biletele costă 15 Ron

Partida dintre CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea are loc la București, la Sala Polivalentă, miercuri, de la ora 17.30. Biletele pentru derby-ul campionatului au fost puse în vânzare de marți la casele de bilete ale Sălii Polivalente și sunt disponibile și online, accesând link-ul https://www.csmbucuresti.ro/bilete . Prețul unui tichet este 15 RON, acces general.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here