Olt: Dosare penale întocmite în weekend de poliţiştii rutieri

0

Mai multe persoane au fost depistate de polițiști din cadrul IPJ Olt, conducând autoturisme pe drumurile publice cu numere false de înmatriculare, sub influența alcoolului sau fără a poseda permis de conducere.

La data de 26 octombrie 2018, pe strada Cireaşov, din municipiul Slatina, a fost depistat un bărbat de 26 ani, din comuna Sârbii Măgura, în timp ce conducea un autoturism, având aplicate pe acesta plăcuţele de înmatriculare false.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul figurează înmatriculat, având atribuit cu alt număr de înmatriculare decât cel identificat în momentul depistării.

Au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 27 octombrie 2018,  ora 00.05, pe Drumul Județean 642, pe raza comunei Izbiceni, a fost depistat un bărbat de 55 ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,78 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 27 octombrie 2018, ora 10:40, pe str. Nicolae Titulescu, din municipiul Caracal, a fost depistat un bărbat de 22 ani, din municipiul Bacău, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere reținut.

Au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 27 octombrie 2018, ora 23:35, pe strada Principală, din comuna Brebeni, a fost depistat un bărbat de 30 ani, din comuna Ipotești, în timp ce conducea un autoturism  fără a poseda permis de conducere.

Au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 28 octombrie 2018, ora 15:20, pe Drumul Județean 546, pe raza comunei Sprâncenata, a fost depistat un minor de 16 ani, din comuna Sprâncenata, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere, iar autoturismul avea  numerele de înmatriculare expirate şi false.

Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here