Vâlcea: Și-a lovit nepotul cu toporul în cap și a ajuns după gratii

0
imagine - ARHIVĂ

Joi, 8 noiembrie 2018, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus reţinerea inculpatei Mărunţelu Elena şi punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor comis asupra unui membru de familie.

În urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatei un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Probatoriul administrat a relevat faptul că, la data de 7 noiembrie 2018, în timp ce se afla pe uliţa din cătunul Bolovanu, de pe raza comunei Racoviţa, județul Vâlcea, Mărunţelu Elena l-a agresat fizic pe nepotul său, M.I.B., în vârstă de 17 ani, aplicându-i o lovitură cu tăişul toporului în zona capului, împrejurare în care victimei i-a fost produs un TCC acut deschis cu hemoragie abundentă,  necesitând 70-80 zile de îngrijiri medicale, leziuni ce i-au pus în primejdie viaţa victimei.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul IPJ Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

***********

Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here