Mehedinți: 60 de sancţiuni contravenţionale aplicate de polițiștii rutieri în ultimele 24 de ore

0

În ultimele 24 de ore, echipajele de poliţie rutieră din cadrul IPJ Mehedinţi au desfăşurat activităţi pe principalele sectoare de drum intens circulate, cât şi în zonele urbane, pentru fluidizarea circulației rutiere şi prevenirea blocajelor, în special la orele de vârf când se înregistrează o creştere semnificativă a valorilor traficului.

Activităţile preventive desfăşurate s-au materializat în controlarea a 87 de autovehicule și legitimarea a 106 persoane, fiind aplicate 60 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 15.085 lei.

Desfăşurătorul abaterilor constate pe drumurile publice din judeţ, este următorul: viteză excesivă – 12 sancţiuni contravenţionale, necuplarea centurii de siguranţă în timpul deplasării – 15 sancţiuni contravenţionale,  lipsa documentelor –  3 sancțiuni, alte abateri – 30.

În cadrul activităților, au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă determinată, 4 permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Pentru prevenirea implicării în evenimente rutiere nedorite, poliţiştii vă recomandă să respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie, adoptaţi o conduită preventivă şi responsabilă în trafic!

Astăzi, radarele vor fi amplasate după cum urmează:

DN6: Drobeta Turnu Severin – Şimian – Tamna – Lunca Banului – Butoiești

DN56A: Şimian – Hinova – Rogova

DN6: Gura Vaii – Bahna – Valea Cernei

Pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin

Bd. I.C.Batianu – bd. Aluniș – bdul T. Vladimirescu

Calea Tmișoarei – Serpentina Roșiori – bd. Nicolae Iorga

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here