Dolj: Bărbat dispărut din Malu Mare, căutat de polițiști

0

Vineri, 12 iulie 2019, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi de o femeie din Malu Mare, cu privire la faptul că tatăl său a plecat de la domiciliu, la data de 11 iulie 2019, şi nu a mai revenit până în prezent.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul, Cornea Aurică, a plecat de la domiciliu pentru a merge în Craiova şi apoi în Podari, urmând să revină acasă, în cursul aceleiaşi zi.

Semnalmente: înaltime aproximativ 1,65 m, greutate 67 kg, constituție astenică, păr blond, cărunt, fața ovală, bărbia rotundă, ochii verzi, iar ca semn particular acesta are sectionată o parte din degetul mic, de la mâna stângă.

La momentul plecării, Cornea Aurică era îmbrăcat cu un tricou negru tip polo, cu trei nasturi, cu buzunar în partea stângă, pantaloni lungi kaki, pantofi maro, ciorapi negri, ceas la mâna stangă, purta ochelari de vedere cu lamă metalică aurie, dioptrii +3.

Persoanele care deţin informaţii utile sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

**********

Informații actualizate

Luni, 15 iulie 2019, în jurul orei 20.00, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că în râul Jiu, în zona localităţii Malu Mare, a fost găsit cadavrul unui bărbat.

Ajungând la faţa locului, poliţiştii au stabilit că este vorba despre Cornea Aurică, de 65 de ani, din Malu Mare, care la data de 11 iulie 2019, plecase voluntar de la domiciliu, fiind căutat de familie şi poliţie.

Oamenii legii au dispus efectuarea unei expertize medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here