AIESEC Craiova vă invită la Global Village

0

AIESEC Craiova vă invită miercuri, 17 iulie 2019, la evenimentul Global Village, care va avea loc pe esplanada Centrului Comercial Mercur, începând cu ora 19.00.

Global Village este un eveniment organizat de AIESEC Craiova în parteneriat EVO Brand si alte  asociații precum EVS (ANTER, Explorator, ANDCTR), ACT (Asociația Comunității pentru Tineret) și asociația Dominou.

Scopul acestuia este de a aduce împreună oameni din diferite ţări şi culturi pentru a sărbători multiculturalitatea și diversitatea noastră ca cetăţeni ai lumii. La eveniment vor fi prezenți peste 40 de studenți străini, din țări precum: China, Malaezia, Azerbaijan, Hong Kong, Grecia, Turcia, Rusia, Taiwan și altele.

Tinerii internaționali prezenți la eveniment sunt veniți în Craiova, prin intermediul proiectelor AIESEC, ”Discover” si „Explore” dar si prin intermediul EVS (European voluntary service), Dominou și ACT.

Pe durata evenimentului voluntarii internaționali își vor prezenta țara, tradițiile și unele dintre preparatele culinare dar și câteva dansuri specifice zonei din care vin. Membrii AIESEC vor fi prezenți tot timpul la eveniment pentru a ușura comunicarea, însă cei pasionaţi de limbi străine pot conversa cu tinerii nativi. Global Village este locul ideal unde orice curios poate să afle numeroase informații despre alte țări sau continente, voluntarii internaționali fiind persoane prietenoase, amuzante, deschise și energice.

Accesul la eveniment este liber, oricine poate participa, fiind un prilej de a afla mai multe informații despre proiectele AIESEC cât și despre oportunitățile pe care organizația internațională de studenți le oferă tinerilor.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here