Mehedinți: Târgul comunal din Jiana va fi modernizat cu fonduri guvernamentale

0

Marți, 16 iulie 2019, primarul comunei Jiana, Stelian Stăncioiu, a semnat la sediul Consiliului Județean Mehedinți, în prezența președintelui Aladin Georgescu și a secretarului de stat în cadrul MDRAP, Alin Chirilă, contractul pentru finanțarea obiectivului “Modernizare târg Jiana, comuna Jiana, județul Mehedinți”.

Valoarea investiției este de 1,5 milioane lei, fondurile provenind de la Guvernul României, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Târgurile comunale sunt obiective foarte importante pentru comunitățile rurale, întrucât constituie o sursă bună de aprovizionare pentru locuitorii județului care nu pot ajunge de fiecare dată când au nevoie de diverse produse, la Drobeta Turnu Severin.

În plus, sunt un mijloc bun pentru valorificarea produselor alimentare care provin din gospodăriile oamenilor. Sigur că ele trebuie vândute în condiții sanitar-veterinare conforme cu normele europene în vigoare, iar pentru acest lucru, susțin investițiile în vederea modernizării târgurilor comunale.

Îi doresc mult succes domnului primar Stelian Stăncioiu în implementarea acestui proiect!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here