Bogdan Vătăjelu: Un gol la debut ar fi perfect!

0

Fotbalistul  Bogdan Vătăjelu a plecat de la Universitatea în 2017 și nu a apucat să joace pe noul stadion al Craiovei, dar o va face cu FK Sabail, în Liga Europa.

Oltenii visează cu ochii deschiși la grupele Ligii Europa, iar pentru asta au transferat jucători importanți. Unul dintre ei, Bogdan Vătăjelu, a revenit în Bănie după aventurile la Sparta Praga și Jablonec și nu a apucat să joace pe noua arenă a Craiovei.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani își va face redebutul în tricoul Universității pe teren propriu, joi, 18 iulie 2019, de la ora 19.00, pe Stadionul Ion Oblemenco, Craiova, contra celor de la FK Sabail, formație pe care au învins-o în deplasare, 3-2.

”Nu am jucat pe stadionul nou, așa că abia aștept să văd cum se simte atmosfera. Nu este o formalitate meciul cu FK Sabail, poate aveam un avantaj mare dacă terminam 3-1 meciul tur. Avem doar un gol avans și ei nu vor veni în vacanță. Vor aborda altă strategie decât la ei acasă și vor veni să-și vândă scump pielea.  Noi, dacă nu suntem concentrați și ne gândim că suntem calificați, vom avea mult de pierdut. Mi-ș dori mult să marchez la debut pe acest stadion, dar cel mai important este ca echipa să câștige, indiferent cine înscrie. În Europa nu este ușor, mai avem trei duble grele, dacă trecem de Sabail. Ne jucăm șansa și suntem încrezători că putem avansa mult și cu puțin noroc poate ajungem în grupe”, spune Bogdan Vătăjelu, fotbalist la Universitatea Craiova.

”Vreau să facem un sezon perfect”

Fostul căpitan al ”juveților” speră ca echipa sa să ducă lupta pe toate fronturile și în primăvara anului viitor să aibă în palmares cât mai multe trofee.

”Mi-aș dori ca la finalul sezonului să se spună că am făcut un sezon perfect și de aceea am meritat să câștigăm campionatul. Sper să trăiesc o bucurie imensă alături de fani, am avut parte doar de bucuria promovării, dar sigur nu s-ar compara cu sărbătoarea unui titlu înpreună cu suporterii, în centrul orașului” – Bogdan Vătăjelu, fotbalist Universitatea Craiova.

Istoria îi obligă să facă performanțe

Jucătorii lui Corneliu Papură știu că inimoșii suporteri olteni au pretenții uriașe de la ei și sunt conștienți că trebuie să tragă tare pentru a se ridica la nivelul asteptărilor tuturor.

Oltenii trăiesc mai intens meciurile, cred că și echipele adverse când vin să joace la Craiova simt asta. Oamenii au avut pe cine să vadă de-a lungul istoriei, Craiova Maxima le-a dat un avânt în ceea ce privește fotbalul din Craiova și acum suntem și noi obligați să creștem și să muncim să ajungem la acel nivel”, susține Bogdan Vătăjelu.

 Cel mai ieftin bilet costă 15 lei

Oltenii mizează pe o galerie numeroasă la partida de joi, unde sunt așteptați peste 15.000 de suporteri. Pentru posesorii de abonamente, cei aproape cinci mii, oficialii Științei au decis ca ei să aibă acces gratuit la confruntarea cu FK Sabail. Susținătorii Universității își pot achiziționa tichetele atât de pe platforma Eventim.ro, cât și de la casele de bilete situate la Sala Polivalentă din Craiova, de la magazinul mobil situat în Piața „Mihai Viteazul” și de la de la magazinul oficial situat în Electroputere Parc Mall.

PREȚURILE BILETELOR:

  • Peluze (Nord & Sud): 15 LEI
  • Tribuna a II-a: 30 LEI
  • Tribuna I: 40 LEI
  • Tribuna VIP: 100 LEI

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here