Vâlcea: Gospodărie afectată de un incendiu izbucnit în comuna Orleşti – satul Procopoaia

0

Miercuri, 7 august 2019, la ora 9.23, pompierii militari au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Orlești, satul Procopoaia, judeţul Vâlcea.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere a incendiilor, forțele fiind suplimentate ulterior cu încă un echipaj. Focul se manifesta la acoperișul casei cu posibilitate de extindere la restul locuinței și o anexă.

Un echipaj SMURD a acordat primul ajutor calificat pentru 3 atacuri de panică manifestate la un bărbat de 67 ani, o femeie de 65 ani și o vecină de 67 ani. Un vecin de 67 de ani a manifestat o stare de rău.

Vecina și vecinul au fost transportați la spital, iar celelalte persoane afectate au refuzat transportul la spital.

Până la stingerea incendiului, a ars acoperişul unei case, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de circa 90 mp; acoperişul unei anexe, construit din lemn cu învelitoare tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 60 metri pătrați, bunuri din bucătărie și două camere. De asemenea, au fost degradate tavanele acestora.

S-a reușit stingerea incendiului până la afectarea întregii case de locuit, a celorlalte anexe și propagarea la casa vecinului.

Cauza probabilă a incendiului, stabilită în urma cercetărilor preliminare, a fost producerea unui scurtcircuit electric din cauza izolării necorespunzătoare a conductorilor.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here