Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu: Podul de pe DJ 703 M Perișani – Cornet a intrat în reabilitare

0

După ce am realizat o serie de lucrări complexe de refacere a platformei de drum pe DJ 703M Perișani – Cornet, continuăm cu o nouă investiție în Țara Loviștei. Este vorba despre reabilitarea Podului de beton armat peste râul Olt, un obiectiv extrem de important, care leagă DN 7 de localitățile Perișani și Racovița, fiind singurul pod din țară care traversează un drum național, un râu și o linie de cale ferată și a fost construit în anul 1964“, a declarat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu

RAJDP Vâlcea a demarat pe 11 septembrie 2019, lucrările de reparații la acest pod. Lucrările la structura podului sunt de o dificultate mărită, cea mai importantă fiind înlocuirea panourilor de parapet degradat, acestea fiind situate chiar deasupra drumului național și a căii ferate.

Pe toată lungimea podului (143,5 m) se vor realiza lucrări de înlocuire a bordurilor existente, de refacere a trotuarelor, a parapeților, precum și turnarea de covor asfaltic. Ne cerem scuze locuitorilor din nordul judeţului dacă la anumite ore circulația o sa fie îngreunată“, precizează Constantin Rădulescu.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here