În Vâlcea, la Vaideeni: 10 case în 5 zile, proiect inițiat de Habitat for Humanity România

0

La VOX credem în oameni, credem în implicarea în comunitate și credem că fiecare familie merită o locuință adecvată, deoarece spațiul în care locuim are un real impact asupra vieții noastre.

Din acest motiv am dorit să ne alăturăm și să susținem a 11-a ediție a proiectului BIG BUILD 2019: 10 case în 5 zile inițiat de Habitat for Humanity România.  Am fost impresionați de povestea din spatele acestui proiect și am simțit că este datoria noastră să susținem oamenii din județul Vâlcea.

Inundațiile puternice din anul 2014 au lăsat complet fără case zeci de familii, iar de atunci cinci dintre ele sunt nevoite să locuiască în containere. Aici gătesc și dorm, aici copiii își fac lecțiile și se joacă.  În cutii metalice în care iarna este frig și vara este cald, iar utilitățile se rezumă la curent electric improvizat. Fără apă, căldură sau toaletă.

Proiectul de construire accelerată a fost demarat pe 7 octombrie, pentru a celebra în același timp și Ziua Mondială a Locuirii.

În perioada 7 – 11 octombrie 2019, peste 240 de voluntari, printre care și membri ai echipei VOX, atât colegii noștri de la Râmnicu Vâlcea cât și colegii din țară, participă la ridicarea celor 10 case pentru familii din Vaideeni, județul Vâlcea.

Ne bucurăm să facem parte dintr-un proiect dedicat oamenilor care susține aceleași valori în care credem și noi și ne bucuram că putem să fim alături de familiile din Vaideeni, județul Vâlcea!  Noi vom fi pe șantier până vineri, așa că ne poți urmări pe Facebook (VOX România) pentru a fi la curent cu evoluția proiectului”, a declarat Iulian Burghelea, Managing Director Sales & Supply Chain.

Prezența pe șantier alături de echipele de voluntari și mai ales de colegii din echipa VOX, a fost o experiență deosebită.  Ne  bucurăm că ne-am alăturat proiectului BIG BUILD 2019: 10 case în 5 zile și în acest fel am contribuit la bucuria unor familii”, a declarat Daniel Zossel, Managing Director Production & Administration Services.

***

VOX PROFILE este prezent pe piața din România încă din anul 2007, moment în care s-a deschis fabrica din Mihăești, județul Vâlcea. VOX PROFILE este un brand cu un portofoliu unic și complementar de produse și servicii pentru amenajarea și decorarea casei tale.  Produsele noastre sunt create și proiectate cu atenție la detalii și ca răspuns la nevoile umane reale.  În conceperea colecțiilor moderne de placări interioare și exterioare sau a colecțiilor de pardoseli și plinte dedicate, accentul este pus pe calitate și funcționalitate.  Ca rezultat, poți crea un interior frumos și complet adaptat nevoilor și stilului tău de viață. 

VOX ROMÂNIA

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here