Actorul Tavi Costin prezent pe scena festivalului ”Săptămâna Teatrului Tânăr”

0

Premiul pentru cel mai bun actor în rol principal, pe care l-a luat actorul Tavi Costin, în urmă cu o săptămână, la la Festivalul Național de Comedie de la Galați, pentru rolul „Straforel” din spectacolul „Romanțioșii” de Edmond Rostand, regia – Vlad Cristache, producția Teatrului „Alexandru Davila” Pitești, pe cei de la Teatrul Anton Pann, pe spectatorii fideli, cât și pe cei care scriu despre teatru, i-a bucurat foarte mult. Chiar dacă este învățat cu premiile, de-a lungul anilor obținând numeroase premii, actorul Tavi Costin are emoții. Ele se regăsesc în bagajul fiecărui actor atunci când se confruntă cu măria sa, publicul.

Am venit cu aceste precizări pentru a vă informa că miercuri, 23 octombrie, Tavi Costin va fi prezent la Festivalul Săptămâna Teatrului Tânăr, eveniment care se desfășoară la Teatrul „George Ciprian” din Buzău, în perioada 19-26 octombrie 2019. El va prezenta spectacolul „Toate lucrurile minunate”, după piesa dramaturgului englez Duncan Macmillan. Este un one man show, un spectacolul în care se vorbește despre depresie și despre cât de lung este drumul până la cei pe care îi iubim. Ineditul acestui spectacol îl constituie implicarea spectatorilor, preț de câteva minute, în postura de actori. La intrare vor primi câte un bilețel cu replica ce urmează a fi spusă.

„Toate lucrurile minunate”, este un spectacol care te lasă cu întrebări și un spectacol la care ați mai dori să mai adăugați pe listă și alte lucruri care vi s-ar părea importante. Un spectacol bazat pe povești adevărate… și inventate. Suntem convinși că spectacolul care s-a bucurat de succes, de fiecare dată când a fost prezentat pe scena Teatrului Anton Pann, va fi mult aplaudat și de spectatorii buzoieni. Tavi, mult succes!

Tot în această săptămână, pe Tavi Costin, alături de alți colegi actori, îl veți putea pe scena Teatrului Anton Pann în spectacolul ”Crăciunul Președintelui” de Pascal Bruckner, regia: Chris Simion Mercurian, în ziua de sâmbătă 26 octombrie, de la ora 19.00, Sala Mare a Teatrului Anton Pann. După cum s-a văzut rolul președintelui din acest spectacol îi vine mănușă, chiar dacă este un rol greu, care îl consumă, Tavi l-a realizat cu foarte, foarte multă responsabilitate.

Dar până sâmbătă sunteți invitați la alte două spectacole: vineri 25 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Studio a Teatrului Anton Pann veți putea vedea sau revedea ”Portofele virtuale” un spectacol în regia lui David Schwartz, iar sâmbătă de la ora 11.30, matineul pentru copii, un spectacol foarte frumos în regia actriței Diana Roman. Este vorba de ”Albă ca Zăpada” după Fraţii Grimm, una dintre cele mai interesante povești nemuritoare scrise vreodată.

Daniela Ștefănescu

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here