Președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat la recepția unor lucrări de modernizare efectuate pe DJ 563 A, între Slașoma și Petra

0

Consiliul Județean Mehedinți a obținut finanțare și a deschis 16 șantiere în 2019 pentru modernizarea mai multor tronsoane de drumuri județene

Joi, 21 noiembrie 2019, s-a făcut recepția pe drumul județean 562, între satul Gemeni și limita cu județul Dolj. Vineri, 22 noiembrie, s-au recepționat lucrările de modernizare efectuate de Consiliul Județean Mehedinți, pe DJ 563 A, între intersecția cu drumul sătesc care duce către satul Slașoma, comuna Pădina, până la intersecția cu DC 91 care merge către satul Petra din comuna Bîcleș. În cel mult zece zile urmează să se realizeze recepția la terminarea lucrărilor și pe tronsonul Greci – Colareț al DJ 606 D.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat la recepția de pe DJ 563 A. Aici este vorba despre o investiție în valoare de nouă milioane lei, finanțată inițial prin Programul Național de Dezvoltare Locală II și transferat ulterior pe Programul Operațional Regional.

Locuitorii din satele Bibăn și Slașoma sunt principalii beneficiari ai acestor lucrări de asfaltare pe o lungime de șase kilometri, la fel ca și cei din comuna Bîcleș care scurtează mult drumul către Drobeta Turnu Severin.

Mă bucur că putem să le dăm vești bune locuitorilor acestor comune în prag de iarnă întrucât drumul este asfaltat, s-au făcut ziduri de sprijin unde a fost cazul, s-au amenajat intersecțiile cu drumurile laterale, s-au făcut accese la proprietăți, două poduri și 30 podețe. Este o altă lucrare realizată cu sprijinul Guvernului PSD care a susținut toate investițiile în infrastructura rutieră din Mehedinți”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here