Inspectoratul de Jandarmi Județean Vâlcea a prezentat bilanțul anului 2019

0

Joi, 16 ianuarie 2020, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vâlcea, în cadrul unui eveniment organizat la Teatrul Anton Pann, a prezentat bilanțul activităților desfășurate în anul 2019

Pe linie de ordine şi siguranţă publică, Jandarmeria Vâlcea a executat 10.200 misiuni din care: 565 misiuni de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, 8.795 misiuni de menţinere a ordinii publice, 245 misiuni executate în cooperare cu alte instituţii, 149 misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere, 247 acţiuni executate premergător, pe timpul alegerilor, și 199 misiuni de intervenţie în sprijinul altor structuri sau la solicitare.

Pe linie de pază la obiective şi transporturi speciale, activitatea a fost orientată spre dinamizarea acţiunii elementelor de dispozitiv şi identificarea situaţiilor cu care acestea se confruntă. IJJ Vâlcea asigură paza unui număr de 26 obiective. Jandarmii vâlceni au organizat şi executat 138 de transporturi cu produse având un caracter special.

Pe parcursul anului 2019, parcul auto al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea a fost îmbunătăţit cu 12 mașini, pentru executarea misiunilor de ordine şi siguranţă publică, cu un autocamion şi un autobuz nou.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here