Dolj: Arme confiscate de la doi bărbați din Craiova și Breasta, bănuiți de braconaj

0
imagine - ARHIVĂ

Sâmbătă, 4 aprilie 2020, polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași, împreună cu cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Dolj, au efectuat 2 percheziții domiciliare la locuințele a doi bărbați din Craiova și Breasta, aceștia fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Din cercetările efectuate până în prezent, polițiștii au stabilit faptul că, cei doi bărbați de 42 și 38 de ani, din Craiova, respectiv Breasta, s-ar fi deplasat, în dimineața zilei de 4 aprilie 2020, pe un fond de vânătoare situat în zona localității Argetoaia, unde ar fi împușcat un căprior, pe care însă l-au abandonat, pentru a nu fi depistați la fața locului de un paznic de vănătoare.

Căpriorul a fost ridicat de la fața locului, în cauză fiind dispusă efectuarea unei constatări, în vederea lămuririi stării de fapt.
Tototdată, în urma celor 2 percheziții, polițiștii au găsit 12 arme de vânătoare deținute în baza permiselor de port armă, precum și muniția aferentă acestora, o parte din aceasta fiind deținută fără respectarea prevederilor legale din domeniu.

Armele și muniția au fost indisponibilizate de polițiști, în cauză cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here