Campionii Digi Sport: Irina Begu, Mihai Leu, Gabriela Szabo, Alexandra Dulgheru, Raluca Olaru și Raluca Ciulei, interviuri în EXCLUSIVITATE

0

La Campionii Digi Sport, telespectatorii pot urmări interviuri în exclusivitate cu marii sportivi români, în fiecare zi, de la ora 21:30, pe Digi Sport 1. Irina Begu, Mihai Leu, Gabriela Szabo, Alexandra Dulgheru, Raluca Olaru și Raluca Ciulei sunt următoarele nume importante care au acceptat să vorbească în această perioadă cu jurnaliștii Digi Sport Gabriel Morariu și Costi Prună despre ce fac în izolare și cum văd viitorul sportului în România.

Interviul cu Irina Begu poate fi urmărit astăzi, 23 aprilie 2020, de la ora 21:30, pe Digi Sport 1. Jucătoarea de tenis a povestit cum își petrece zilele departe de turnee, a vorbit despre cele două titluri câștigate în 2020, despre trăirile intense avute de-a lungul anilor la Fed Cup, dar și cum și-a îmbunătățit, în izolare, performanțele în bucătărie.

Vineri, tot de la ora 21:30, pe Digi Sport 1, pasionații de box și de raliuri îl pot urmări pe Campionul Mondial WBO, Mihai Leu, într-un interviu în exclusivitate despre viața lui în izolare la Hunedoara, împreună cu soția sa de origine italiană, alături de care petrece mereu Paștele de două ori și desfășoară Campionatul de Spart Ouă. În ultima perioadă, Mihai Leu a trecut la automobilism sportiv, așa că abia așteaptă reluarea raliurilor și tuturor sporturilor, chiar dacă el consideră că peste tot vor rămâne semne ale acestei pandemii.

Sâmbătă, telespectatorii Digi Sport 1 vor urmări un interviu cu Campioana Olimpică și Campioană Mondială la Atletism, în prezent Director General al CSM București, Gabriela Szabo, care se declară uimită de ce se întâmplă în țară și în lume și e convinsă că întreaga lume a sportului va suferi pierderi financiare. Gabriela Szabo speră ca echipa feminină de handbal CSM București să fie la fel de puternică și să revină în forță în sferturile Ligii Campionilor.

Duminică, Alexandra Dulgheru, Raluca Olaru și Raluca Ciulei vorbesc despre care sunt greutățile unui jucător de tenis și cât de dificil este să revină pe teren după o pauză. Raluca Ciulei a fost în top 300 WTA la dublu, iar în prezent are o școală de tenis. De asemenea, ea desfășoară activități de voluntariat pentru a-i ajuta pe copii prin intermediul sportului, iar anul trecut a mers 1.200 de kilometri pe jos pentru a atrage atenția asupra problemelor din sistemul de educație, în special în școlile din mediul rural. Alexandra Dulgheru și Raluca Olaru sunt născute în același an și au povestit despre întâmplările din perioada junioratului, când au jucat împreună, dar și cum își țin moralul sus în izolare. Ele au spus că i se vor alătura Ralucăi Ciulei în proiectul în care se trage un semnal de alarmă cu privire la problemele din educație.

• Joi, 23 aprilie – CAMPIONII DIGI SPORT – Interviu Irina Begu, Digi Sport 1, de la ora 21:30
• Vineri, 24 aprilie – CAMPIONII DIGI SPORT – Interviu Mihai Leu, Digi Sport 1, de la ora 21:30
• Sâmbătă, 25 aprilie – CAMPIONII DIGI SPORT – Interviu Gabriela Szabo, Digi Sport 1, de la ora 21:30
• Duminica, 26 aprilie – CAMPIONII DIGI SPORT – Interviu Alexandra Dulgheru, Raluca Olaru și Raluca Ciulei, Digi Sport 1, de la ora 21:30

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și internaționale. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, cupele europene, campionatele mondiale și continentale de handbal și MotoGP.

De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele românce. Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunea de știri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, postul Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM și Dance FM.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here