9 tipuri de accesorii auto pe care să le achiziționezi pentru mașină

0

Orice autoturism joacă un rol extrem de important în viața oricărei familii sau business. Indiferent de model, marcă, an de fabricație sau brand, utilitatea mașinii este deseori dovedită – mai ales în situațiile în care trebuie să ne deplasăm rapid dintr-un loc în altul.

Accesoriile auto sunt importante în egală măsură pentru îmbunătățirea duratei de viață a autovehiculului. Pe lângă facilitarea întreținerii mașinii, acestea sunt special concepute pentru a o proteja împotriva diverselor consecințe datorate atât condițiilor meteorologice, cât și acțiunilor mecanice. Siguranța fiecăruia dintre noi, în calitate de șoferi, este oferită de aceste accesorii auto – care trebuie să fie atât confortabile, cât și calitative pe termen lung.

Rămâi pe aproape și descoperă 9 tipuri de accesorii auto de care orice mașină trebuie să beneficieze, pentru a putea fi utilizată pe termen lung – fără probleme:

  1. Covorașe auto

Nivelul de curățenie al unei mașini spune multe despre proprietarul de drept al acesteia. Covorașele auto mențin portbagajul curat, protejând podeaua mașinii. Din punct de vedere al costului, sumele aferente acestora sunt destul de mici. Însă pe cât de ieftine sunt, pe atât de utile se dovedesc dacă sunt schimbate cu regularitate.

  1. Huse auto

Sunt de două tipuri, respectiv huse auto pentru interior (scaune, volan) și huse auto pentru exterior. Acestea decorează interiorul mașinii, protejând tapițeria împotriva factorilor externi. În această categorie intră și gentuțele pentru depozitarea roților, alături de alte produse ideale pentru a proteja aripile mașinilor.

  1. Dispoziție pentru întreținerea mașinii

Cuprind atât perii de modele variate, cât și bureți, lavete și raclete. Cu ajutorul acestora, vopseaua va rămâne intactă, iar interiorul mașinii va arăta în continuare ca nou.

  1. Dispozitive pentru protecție în situații de urgență

Acestea joacă un rol extrem de important, întrucât includ nu doar kiturile medicale, cât și extinctoarele și vestele de siguranță. Orice mașină are nevoie și de triunghiuri de avertizare, alături de ciocane de urgență.

  1. Instrumente pentru transportarea copiilor în siguranță

Mersul cu mașina având copii la bord se face cu ajutorul scaunelor auto speciale. Acestea asigură un nivel ridicat de siguranță copiilor pe tot parcursul drumului, fiind alese în funcție de înălțime și greutate.

  1. Elemente pentru pornirea de urgență a autovehiculelor

Variațiile de temperatură și modificările de ordin meteorologic pot afecta orice tip de mașină. De aceea, este recomandat să ai la îndemână instrumente potrivite, special concepute pentru a putea porni mașina de urgență. Acestea includ atât cricuri de calitate, compresoare pentru anvelope, cleme pentru încărcarea bateriilor, cât și lopeți personalizate.

  1. Accesorii auto externe

Cu ajutorul lor, ai parte atât de decor, cât și de protecție. Accesoriile auto externe sunt montate pe caroserie, fiind cunoscute drept: deflectoare de geamuri, cadre folosite pentru plăcuțele de înregistrare, muluri și multe altele. Acestea includ, de asemenea, și grilajele pentru acoperiș pentru transportul de marfă ușor și în siguranță.

  1. Instrumente pentru transportarea animalelor de companie

Fiecare animal de companie are nevoie de un transportator personalizat. Acesta se atașează de scaun și asigură șoferul că micuții vor ajunge la destinație în siguranță, într-un mod extrem de confortabil. În cazul în care optezi și pentru huse, scaunele vor fi protejate împotriva factorilor externi, precum praf, păr, urme de lăbuțe și murdărie.

  1. Echipament pentru sistemul multimedia

Nimic nu face un drum lung mai relaxant decât un sistem multimedia bine pus la punct. Atât camerele de bord, cât și radarele de parcare, navigatoarele, încărcătoarele de telefon și multe altele fac parte din această categorie.

Accesoriile auto îmbunătățesc cu adevărat viețile șoferilor și ale autoturismelor. Descoperă chiar aici elementele potrivite pentru mașina ta, la prețuri de neegalat!

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here