Românii de la Prego lucrează automatizat prin FamShop

0

Cum nevoia de automatizare ecommerce reprezintă o necesitate în aceste vremuri, fabrica românească de încălțăminte Prego a ales să automatizeze zona de ecommerce, eliminând procesările anevoioase manuale. Prego a ales platforma cloud românească FamShop, reducând timpul de procesare a comenzilor cu 62%. Procesele interne de generare a documentelor contabile, integrate între prego.ro și programul ERP, trimiterea automată de email-uri, reprezintă avantajele majore ale integrării.

Prego este printre cei mai mari producatori de încălțăminte din România, cu o tradiție de peste 30 ani. Atât în magazinele fizice din București, cât și pe prego.ro, clienții regăsesc o mare diversitate de produse, de la sandale, până la cizme de vară, toate 100% piele naturală. În acest moment, Prego este în plină ascensiune digitală cu e-shop-ul prego.ro, care deși a fost lansat in urmă cu doar 6 luni, atrage mii de vizitatori zilnic.

Prelucrarea automată a comenzilor

Odată cu adoptarea platformei de automatizări ecommerce FamShop, Prego a mărit capacitatea de procesare a documentelor conexe unei comenzi, a facturilor și AWB-urilor, injumătățind astfel timpul alocat acestor procese înainte de automatizare.

Automatizare ecommerce

Platforma FamShop desfășoară în prezent o campanie de conștientizare a importanței automatizării și vine în ajutorul companiilor care doresc să lucreze eficient și să scaleze fără bătăi de cap, atât pe plan național cât și internațional.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here