Jandarmii mehedințeni au depistat un bărbat infectat cu virusul SARS-Cov-2 după ce a părăsit spitalul unde se afla internat

0

Joi, 15 octombrie 2020, în jurul orei 02.00, echipajul de Jandarmerie aflat  pe itinerariul de patrulare în municipiul Drobeta Turnu Severin a observat  un bărbat care manifesta un comportament ciudat la vederea forțelor de ordine.

După verificările efectuate, jandarmii au stabilit că tânărul de 21 de ani, domiciliat în comuna Bala, județul Mehedinți era  confirmat pozitiv cu virusul SARS CoV-2, fiind internat la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin. Întrebat despre prezența lui în zonă, acesta le-a declarat jandarmilor că a plecat fără acordul personalului medical  din secția unde se afla internat.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță care l-a transportat pe tânăr la spital,  acolo unde era internat, iar pe numele lui au fost întocmite actele de sesizare pentru ,,zădărnicirea combaterii bolilor”.

În acest caz cercetările sunt continuate de către poliție.  Pe timpul misiunilor, echipajele Jandarmeriei respectă măsurile de protecție individuală  având în vedere contextul actual, totodată facem apel la reponsabilitate din partea cetățenilor, în vederea respectării regulilor pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here