Acțiune de verificare a măsurilor impuse de starea de alertă, în Târgul 1 Mai din Craiova

0

Duminică, 15 noiembrie 2020, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au desfăşurat o acţiune, în zona adiacentă Târgului 1 Mai din Craiova, pentru a se asigura că sunt respectate măsurile impuse în contextul stării de alertă.

Astfel, poliţiştii au verificat modul în care sunt respectate măsurile individuale de protecție respectiv portul măștii de protecție.

Poliţiştii au depistat au depistat 9 persoane care nu au respectat măsurile individuale de protecţie, respectiv nu au purtat masca de protecție sau au purtat-o necorespunzător, fiind astfel aplicate 9 sancţiuni contravenţionale conform Lg 55/2020, în valore de 1500 de lei.

De asemenea, şi în cursul zilei de ieri, poliţiştii au desfăşurat activităţi de verificare în aceeaşi zonă, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. precum și reprezentanți ai I.S.U. Dolj și D.S.V.S.A., fiind aplicate 11 sancţiuni contravenţionale conform Lg 55/2020.

Poliș4ițtii eamintim cetăţenilor faptul că portul măstii de protecţie astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatoriu pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise şi/sau închise.

Precizăm faptul că nerespectarea măsurilor individuale de protecție constituie contravenție și se sancţionează cu amendă, limitele amenzilor fiind cuprinse între 500 și 2500 de lei.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here