Reţea de trafic de droguri destructurată de DIICOT Mehedinți – 12 percheziții domiciliare

0

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinți, au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane bănuite de trafic și deținere de droguri de risc și mare risc.

Joi, 26 noiembrie 2020, polițiștii de combatere a criminalității organizate au efectuat 12 percheziții domiciliare, în județul Mehedinți și au pus în executare 30 de mandate de aducere.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 100 de grame de canabis, 30 de grame de cocaină, 10 grame de haşiş, 1.200 de grame de tutun prelucrat, 1.750 de euro, 21 de telefoane mobile, 10 grindere, precum și dispozitive de manipulare și cântărire de mare precizie.

Față de 5 persoane, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Totodată, alte două persoane au primit măsura preventivă de control judiciar, pentru 60 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți. Cercetările sunt continuate pentru documentarea și probarea întregii activități infracționale.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here