Olt: Jandarmii permanent în stradă

0

În ultima săptămână, peste 300  de jandarmi au acţionat zilnic pe raza judeţului Olt, pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor.

Au fost aplicate 272 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 40.150  lei, dintre care 202 sancțiuni au fost avertismente scrise. Sancțiunile au fost aplicate pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială a ordinii şi liniştii publice, ordinepescuitul fără permis de pescuit, prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun, nerespectarea măsurilor impuse de noul coronavirus şi nerespectarea regimului silvic.

O prioritate în această perioadă a constat în verificarea respectării măsurilor adoptate pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here