Concert Millenium Arts Ensemble, online pe canalul YouTube Filarmonica Oltenia Craiova

0
Concert Millenium Arts Ensemble online pe canalul YouTube Filarmonica Oltenia Craiova

Festivalul Internațional „Craiova Muzicală” ediția 47 –  luni,  7  decembrie  2020,  ora  19:00 

Concert MILLENIUM  ARTS  ENSEMBLE transmis online pe canalul YouTube Filarmonica Oltenia Craiova

 • CĂTĂLIN OPRIȚOIU
  flaut
 • SHIRIN CORBU
  vioară
 • LAVINIA SĂTEANU
  vioară
 • MIHAELA MOSCALU
  violă
 • ALEXANDRU DUȚULESCU
  violoncel

În program: Bijuterii muzicale

Recital online: http://bit.do/canalyoutubefilarmonicaoltenia

MILLENIUM  ARTS  ENSEMBLE

Fondat în 1998, Millenium Arts Ensemble a oferit o activitate performantă intensă, precum concerte în turnee, festivaluri și recitaluri, atât în România, cât și în străinătate, foarte bine evaluate de autoritățile competente, precum și de publicul numeros.

În muzica de divertisment, se găsește greu formula exactă care poate atrage atenția publicului și, în același timp, să creeze sentimente pozitive, sentimente, care mai târziu se vor transforma în amintiri speciale. În acest sens, Millennium Arts Ensemble interpretează cea mai bună muzică pentru o audiență variată, pentru orice tip de proiect muzical de divertisment, special concepute și create pentru a îndeplini cele mai exigente cerinţe și gusturi.

Aparițiile la TV și radio, care s-au bucurat de un mare succes, precum și înregistrările și colaborările cu alte ansambluri și orchestre, au condus la  conturarea unei formații profesioniste, care poate cânta orice, oricând, oriunde.

Componența Millenium Arts Ensemble este: Cătălin Oprițoiu – flaut, Shirin Corbu, Lavinia Săteanu – vioară, Mihaela Moscalu – violă, Alexandru Duțulescu – violoncel.

Millennium Arts Ensemble interpretează absolut toate gusturile muzicale rafinate: de la muzica clasică, favorita tuturor timpurilor, la evergreen, jazz, tango, latino și bossanova. Repertoriul include muzica potrivită pentru orice tip de eveniment. Având la bază formula clasică de cvartet de coarde sau quartet + instrument solist, Millennium Arts a fost invitat să concerteze atât cu ocazia unor evenimente de prestigiu cât și în cadrul concertelor sau înregistrărilor unor artiști români renumiți precum: Phoenix, Direcția 5, HI-Q, Sarmalele Reci, Paula Seling, Damian Drăghici, Sanda Ladoși, Jennifer Crestol, Loredana, Horia Brenciu, Dan Teodorescu, Nicu Alifantis.

Apariții notabile: 2013 Huis Ten Bosch, Japonia – Millenium Arts a fost invitat să susțină o serie de concerte în cadrul festivalului Huis Ten Bosch International Music Festival; 2003-2004 Yokohama, Japonia – Turneu de concerte; 1999-2001 Nagasaki, Japonia – Huis Ten Bosch, Water Court, Huis Ten Bosch Palace.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here