Craiova: Incendiu pe strada Bega

0
Craiova Incendiu pe strada Bega

Pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Craiova, au intervenit cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit și anexele învecinate, în municipiul Craiova strada Bega.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la acoperișul casei și anexe, propagându-se și la acoperișul casei învecinate. Din fericire în incendiu nu au fost înregistrate victime.

În urma incendiului au ars materiale textile, mobilier, electrocasnice, anvelope auto și materiale combustibile (lemne de foc și materiale plastice), depozitate în anexele gospodărești, dar și acoperișul casei de locuit confecționat din lemn cu învelitoare din țiglă pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați, iar la vecinătăți au ars izolaţia casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 30 metri pătrați, precum si acoperișul casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 20 metri pătrați, confecționat din lemn cu învelitoare din tablă.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic (coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile).

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here