Importanta ingredientelor organice – 5 produse BIO pe care trebuie să le încerci

0
Importanta ingredientelor organice - 5 produse BIO pe care trebuie să le încerci

Atunci când te decizi să adopţi un stil de viaţă natural, achiziţionarea şi consumarea de alimente organice este doar începutul. Un alt pas important este trecerea la produsele de îngrijire sau de curăţenie din ingrediente 100% eco, eliminând astfel combinaţiile de chimicale specifice acestui tip de itemuri.

Astfel, dacă până acum nu ai cumpărat niciodată produse bio, este bine să începi să îţi orientezi atenţia către aceste opţiuni. Învaţă să te respecţi şi răsfeţi cu cele mai bune produse din comerţ.

Iată 5 produse care trebuie să le achiziţionezi:

  • Detergent de rufe

De cele mai mult ori, oamenii aleg detergenţi de rufe bio doar în momentul în care au bebeluşi sau întâmpina anumite alergii. Acest tip de produs este recomandat să fie folosit în schimbul celui obişnuit de cât mai mulţi experţi, nu doar pentru că este blând şi eficient, dar şi din motive de sănătate.

5 produse BIO pe care trebuie să le încerci

  • Alimente

Dacă îţi doreşti să ai cât mai multă grijă de sănătatea ta, renunţă la dulciuri, alcool şi grăsimi. Optează pentru alimentele naturale în defavoarea celor procesate, pentru a-ţi ajuta organismul să se apere împotriva factorilor externi, dar şi pentru a asimila vitaminele şi mineralele de care are nevoie.

  • Cosmetice

Produsele de beauty precum laptele de corp sau chiar banalul şampon, au potenţialul să afecteze pe termen lung, atunci când cocktail-ul de ingrediente chimice este concentrat. De aceea, pentru a evita efectele negative, este recomandat să-ţi îndrepţi atenţia spre loţiunile, gelurile şi cremele bio. Acestea sunt realizate doar din ingrediente naturale şi sunt hrănitoare şi blânde cu organismul.

  • Absorbante şi tampoane

Produsele de îngrijire şi igiena intimă trebuie să fie 100% organice, astfel încât să păstreze ph-ul optim al zonelor sensibile. De aceea, de fiecare dată când pleci în căutarea absorbantelor perfecte, ai grijă ca acestea să fie bio, iar tampoanele să fie realizate din bumbac organic. Dacă nu ştii unde să cauţi astfel de produse de calitate superioară, dă click aici şi vezi gama de produse de la Prova.

  • Uleiuri esenţiale

Dacă nu ai aflat până acum despre puterea uleiurilor esenţiale, ia la cunoştinţă faptul că acestea te pot ajuta cu privire la o afecţiune pe care o ai. De exemplu, există uleiuri speciale pentru combaterea durerilor de cap, a durerilor musculare sau a stărilor de nervozitate. Dacă te încântă ideea de a scăpa pe cale naturală de aceste afecţiuni, cumpără un difuzor de aromaterapie, adăugă în acesta apă cu puţin ulei şi bucură-te de rezultate. Vei vedea că după o scurtă perioadă de timp, vei începe să te simţi mai bine.

În cele din urmă, obiceiul de a studia etichetele şi de a prioritiza elementele naturale, va avea un impact pozitiv asupra vieţii. Totul începe cu atenţia extra pe care o aloci atunci când decizi să adaugi un produs în coşurile de cumpărături.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here