Avarie la conducta de aducțiune a apei potabile în Țânțăreni, județul Gorj

0

Din cauza unei avarii majore apărute sâmbătă, 11 septembrie 2021, la conducta de aducțiune a apei potabile Isvarna – Craiova, pe raza comunei Țânțăreni, județul Gorj, Compania de Apă Oltenia a fost nevoită să treacă la manevre de reducere a presiunii apei, în vederea efectuării lucrărilor de reparații.

Avaria este localizată pe strada Gării, din satul Țânțăreni, comuna Țânțăreni, iar intervenția este mult îngreunată de o locuință ridicată fără autorizație de construire deasupra conductei.

În acest moment sunt afectate de reducerea presiunii următoarele localități de pe traseul aducțiunii: Țânțăreni, Brănești, Plopșoru, Bâlteni, din județul Gorj, precum și Filiași, Brădești, Coțofenii din Față, Coțofenii din Dos, Braloștița, Almăj, din județul Dolj.

Echipele de intervenție au fost mobilizate la fața locului și au făcut eforturi să remedieze avaria lucrând sub presiune.

***

Informații actualizate

Angajații Companiei de Apă Oltenia, au reușit, după eforturi susținute, să remedieze, în mai puțin de 24 de ore, avaria majoră apărută la conducta de aducțiune a apei potabile Isvarna – Craiova, pe raza comunei Țânțăreni, județul Gorj.

S-a lucrat în condiții grele, din cauza locuinței ridicată fără autorizație de construire deasupra conductei, fiind nevoie ca toate săpăturile și reparațiile să fie făcute manual.

Duminică, 12 septembrie 2021, în jurul orei 6.00, s-a repus în funcțiune aducțiunea de apă potabilă Isvarna – Craiova, apa fiind acum furnizată la parametri normali.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here