Turneul internațional STRADIVARIUS 2023 la CRAIOVA

0

FILARMONICA ”OLTENIA” CRAIOVA
SÂMBĂTĂ,  8 IULIE  2023, ORA  19:00

TURNEUL INTERNAȚIONAL STRADIVARIUS 2023 la CRAIOVA

“IN THE MOOD FOR LOVE”
Alexandru TOMESCU | Adela LICULESCU

Turneul Internațional Stradivarius 2023 ajunge sâmbătă, 8 iulie, ora 19:00, la Filarmonica ”Oltenia” Craiova cu un concert intitulat ”IN THE MOOD FOR LOVE”, susținut de cei mai valoroși și apreciați muzicieni ai timpului nostru: Alexandru TOMESCU – VIOARA STRADIVARIUS ELDER-VOICU și Adela LICULESCU – PIAN, artist oficial BÖSENDORFER.

Turneul Internațional Stradivarius, aflat în acest an la a XVI-a ediție, este o invitație adresată publicului la Meditație, Reflecție și Iubire. O conexiune în armonie de sunete între vioară și pian, între muzica marilor compozitori universali, este adusă în fața publicului de violonistul Alexandru Tomescu și a lui vioară Stradivarius Elder-Voicu, acompaniat de pianista Adela Liculescu.

Turneul a început pe 20 iunie 2023 și se va încheia pe 9 iulie 2023, incluzând 17 concerte cu durata de 75 minute, în 17 localități urbane și rurale din România. Este un eveniment dedicat muzicii romantice, armoniei, dragostei care animă cele mai frumoase trăiri cunoscute de oameni.

Programul concertelor cuprinde compoziții din perioada romantismului târziu: Jules Massenet – „Meditație” din Opera „Thais”, Fritz Kreisler – „Liebesleid”, Fritz Kreisler – „Liebesfreud”, Edward Elgar – „Salut d’ amour”, Camille Saint-Saëns – „Introducere și Rondo Capriccioso”, Cesar Franck – „Sonata în La Major”.

“IN THE MOOD FOR LOVE”- Turneul Internațional Stradivarius este dedicat și în acest an unei cauze de interes public, prin mesajul #ConectațilaFapteBune – Bursa “Adrian Tomescu”, prin care melomanii se pot implica și veni în sprijinul tinerilor artiști, făcând donații pentru această cauză.

Biletele pentru concert se achiziționează online, pe entertix.ro:
https://www.entertix.ro/evenimente/17288/turneul-international-stradivarius-2023-in-the-mood-for-love-8-iulie-2023-filarmonica-oltenia-craiova.html

De asemenea, biletele se procură de la agenția din Calea Unirii 16:

  • luni, miercuri, joi și vineri – orele 10:00-14:00
  • marți și sâmbătă – orele 17:00 -21:00.

Detalii se obțin la numărul de telefon 0251 414 698.
Prețuri bilete: 50 lei; 15 lei (elevi, studenți, seniori)

————————————————————————–
Ramona Bădescu
Specialist Public Relations – Filarmonica ”Oltenia” Craiova
http://www.filarmonica-oltenia.ro/
https://www.facebook.com/filarmonicaolteniacraiova/
https://www.instagram.com/olteniaphilharmonic/

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here