În ultimele 24 de ore, pompierii militari mehedințeni au intervenit la 10 urgenţe medicale

0
Imagine ARHIVĂ

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi au acţionat luni, 16 ianuarie 2017, la 12 intervenţii, dintre care 10 urgenţe medicale şi alte două situaţii

Luni, 16 ianuarie 2017, la ora 16.38, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu 11 pompieri militari, o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială pentru salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD, în municipiul Drobeta Turnu Severin, pe strada Crișan, nr. 71, pentru deblocarea ușii unui apartament, situat la etajul IV al unui bloc de locuit. Prin apelul primit la 112, se anunţase prezenţa, în interiorul apartamentului, a unui copil cu probleme medicale. În urma acţiunilor desfăşurate de pompieri, în locuinţă nu a fost găsită nicio persoană.

Tot ieri, la ora 18.03, Stația de Pompieri Strehaia a intervenit cu 6 pompieri militari și o autospecială de lucru cu apă și spumă, în localitatea Comanda – Strehaia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Pompierii au localizat şi stins incendiul, care a cuprins peretele casei de locuit, construit din lemn, pe o suprafaţă de circa 2 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinantă de coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here