Prefectul judeţului Dolj, Nicolae Sorin Răducan: Colegiul Prefectural trebuie să studieze Programul de Guvernare 2017-2020

0

Luni, 30 ianuarie 2017, a avut loc şedinţa ordinară a Colegiului Prefectural în cadrul căreia au fost prezentate rapoartele de activitate ale Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Craiova, Direcţiei pentru Agricultură Dolj şi Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Dolj.

La finalul şedinţei de Colegiu Prefectural, prefectul judeţului Dolj, Nicolae Sorin Răducan, a făcut câteva referiri cu privire la Programul de Guvernare 2017-2020:

„Conform fişei postului, prefectul acţionează pentru realizarea în judeţ a obiectivelor cuprinse în programul de Guvernare şi dispune măsurile necesare pentru îndeplinirea lor, în conformitate cu competenţele şi atribuţiile ce îi revin, potrivit legii. De asemenea, conduce activitatea Serviciilor Publice Deconcentrate ale ministerelor şi ale celorlalte organe ale administraţiei publice centrale din subordinea Guvernului, organizate la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale.

Pentru perioada următoare aş dori ca toţi membrii Colegiului Prefectural să studieze Programul de Guvernare 2017-2020, dacă nu au făcut-o deja, şi să implementeze măsurile care privesc domeniile din care instituţiile pe care le conduc fac parte.

Voi programa, prin Biroul Servicii Publice Deconcentrate şi Informatică, în perioada următoare, întâlniri cu conducerea Serviciilor Publice Deconcentrate ale ministerelor şi ale celorlalte organe ale administraţiei publice centrale din subordinea Guvernului organizate la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale. Aceste întâlniri vor avea loc la sediile dumneavoastră şi vor participa toţi membrii din conducerea instituţiilor, iar cu această ocazie mă veţi informa cu privire la obiective, termene şi probleme cu care vă confruntaţi.

Cu toţii vom fi monitorizaţi cu privire la modul în care se aplică în judeţ obiectivele din Programul de Guvernare, iar acolo unde se va constata că lucrurile nu funcţionează aşa cum trebuie, se vor lua măsuri drastice. De aceea, vă rog să discutaţi cu personalul pe care îl aveţi în subordine şi să solicitaţi să aibă o exigenţă sporită în activitatea pe care o desfăşoară”, a afirmat prefectul judeţului Dolj, Nicolae Sorin Răducan.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here