În ianuarie, jandarmii au acţionat pe raza judeţului Olt, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică

0

În luna ianuarie 2017, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au acţionat pe raza judeţului Olt pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Jandarmii olteni au participat la menţinerea ordinii publice prin organizarea împreună cu Poliţia a peste 1200 patrule mixte, executarea a peste 220 misiuni de patrulare cu efective de jandarmi, atât în mediul urban cât şi în mediul rural.

Efectivele inspectoratului au executat 10 misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestări culturale şi au executat 42 misiuni în cooperare cu alte instituţii (Direcţia Silvică Olt, IGI, ISU OLT). Pe timpul misiunilor de ordine publică executate în luna ianuarie, jandarmii olteni au aplicat 76 sancţiuni contravenţionale (20 avertismente şi 56 amenzi în valoare de 26100 lei).

De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 30 infracţiuni, dintre care 5 în misiuni proprii şi 25 în cooperare cu Poliţia, cu 30 de autori identificaţi.

*************

Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here