Aplicație de programare on-line pentru efectuarea de înmatriculări de autovehicule, lansată în județul Olt

0

Prefectul județului Olt, PETRE SILVIU NEACȘU, aduce la cunoștință că la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt va fi lansată, începând cu data de 1 martie 2017, aplicația de programare on-line pentru efectuarea de înmatriculări de autovehicule.

Aplicația va fi accesată de pe pagina de internet a Instituției Prefectului – Județul Olt (www.prefecturaolt.ro), urmând ca după efectuarea programării să confirme sau să infirme programarea prin accesarea link-urilor primite pe e-mail-ul declarat.

Persoanele care au făcut programare prin sistemul e-tiketing se vor prezenta în continuare la ghișeele serviciului, la datele pentru care au făcut programările.

Pentru programarea on-line dosarele se vor prelua astfel:
– zilnic, între orele 08.30 – 09.30, la ghișeul nr.2;
– lunea și miercurea, între orele 08.30 – 16.00, la ghișeul nr.3 (ghișeu special înființat pentru simplificarea procedurilor administrative aplicabile în relația cu solicitanții).

Odată cu operaționalizarea sistemului de programare on-line se supendă activitatea de programare prin e-tiketing. Pentru cazuri excepționale cetățenii sunt rugați să se adreseze lucrătorilor Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt.

RECOMANDĂRI

Instituția Prefectului – Județul Olt recomandă solicitanților următoarele:
– să verifice valabilitatea actelor deținute și să se programeze din timp pentru a evita aglomerația;
– să se prezinte la ghişeul de înmatriculări la ora şi data rezervată, având asupra lor dosarul complet de înmatriculare;
– înainte de completarea programării, să se asigure că deţin toate actele necesare depunerii cererii, programarea fiind gratuită şi netransmisibilă;
– solicitarea oricăror lămuriri lucrătorilor Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt, atât pentru programările efectuate prin sistemul e-tiketing, cât și pentru cele on-line.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here