Tineri identificați de jandarmi, după ce au furat produse cosmetice dintr-o farmacie din Râmnicu Vâlcea

0

Jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea aflaţi în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, ,au observat doi bărbați în timp ce ieşeau dintr-un magazin naturist, „Pro Sante”, situat pe strada Ştirbei Vodă din municipiul Râmnicu Vâlcea, iar la apariţia patrulei de jandarmi cele două persoane au avut un comportament suspect şi au evitat întâlnirea cu patrula de jandarmi.

Faţă de cele observate, s-a procedat la legitimarea şi efectuarea controlului corporal preventiv al persoanelor, ocazie cu care s-au găsit câteva produse cosmetice asupra lui I. C., în vârstă de 18 ani, din Timișoara, respectiv S. Ghe., în vârstă de 17 ani, din Râmnicu Vâlcea.

Din verificările efectuate s-a constatat că produsele au fost sustrase de cei doi tineri. Hoții au relatat faptul că au sustras acele obiecte, cu scopul de a le comercializa.

Jandarmii au întocmit documentele legale de constatare privind săvârșirea infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228, Cod Penal.
Documentele de constatare întocmite, cât și cei doi infractori au fost predați polițiștilor, pentru continuarea cercetărilor.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here